×
Ürünler Sepete Eklendi
499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz
Puffy Love

Puffy Love Köpek Şampuanı 370ml

80,00 TL
Havale : 76,00TL (%5 havale indirimi)
Stok Tükenmiş

499₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Kampanyalar (1)

Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %5 İndirim
Ürün Hakkında: Can dostlarımız hayvanlar, kedilerimiz ve köpeklerimiz olmadan bir yaşam ne kadar renksiz olurdu…Bizler de hayatımıza anlam katan, evlerimizde bizlerle birlikte yaşayan, ailemizin birer ferdi olan kedi ve köpeklerimize olan sevgimizden yola çıktık ve onların yaşam alanlarında güvenle kullanabileceğiniz ürünler geliştirdik.

Puffy Love, evcil hayvanlar ve evcil hayvan alanları için oluşturduğu doğal ürünlerle pet ihtiyaçlarınıza cevap verecek yeni bir marka. Puffy Love ailesi farklı ürünleriyle hem evcil hayvanlarınıza hem de evcil hayvanlarınızın yaşam alanlarına doğal bir dokunuş getiriyor.
Patili dostlarımızın cilt pH’ına uygun olarak üretilen bitki özlü Puffy Love Köpek Şampuanı, özel koku teknolojisi içeren parfümü sayesinde kötü kokuları yok eder. Köpeğinizin harika kokmasını sağlarken, aynı zamanda yumuşacık ve parlak tüylere kavuşmasına yardımcı olur. Kolay köpüren formülü sayesinde tüyleri derinlemesine temizlerken, kolay durulanan yapısıyla da köpeğinizin tüylerinde kalıntı bırakmaz. Her yaş*, ırk ve tüy tipi için uygun olan Puffy Love Köpek Şampuanı’yla can dostumuz köpeklerin bakımı şimdi çok doğal!

Puffy Love Köpek Şampuanı, doğal yağlar ve özel koku teknolojisi sayesinde cilt pH’ını korur. Paraben, silikon ve renklendirici içermeyen formülüyle köpeklerin cilt sağlığına destek olur. Evcil hayvanınızın mis gibi kokmasını sağlarken canlı, parlak ve yumuşacık tüylere kavuşturur.

Hayvanlara duyduğumuz doğal sevgiden yola çıkarak oluşturduğumuz Puffy Love ailesinin diğer üyeleriyle de tanışın, patili dostlarımızla güvenle yaşayın!
Kullanım Talimatı/Kullanım önerileri: Köpek ya da kedinizin tüylerini ılık su ile iyice ıslatın. Uygun miktarda şampuanı 3 - 5 dakika masaj yaparak uygulayın. Köpeğinizin gözlerine ve kulak içine gelmemesine dikkat edin. Ilık su ile durulayın ve gerekiyorsa işlemi tekrarlayın. Islakken tarayın, havlu ile kurulayın.
İçindekiler: Aqua (Deiyonize su), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, 1,2-Propanediol, Parfum, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Climbazole, Sodium Salicylate, Polyquaternium-10, Hydroxyacetophenone, Glycerin, Guar Hydroxypropyl Trimonium Chloride, PPG-9, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Isopropyl Alcohol, Sodium Acetate, L-Arginine, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Limonene, Linalool.
Saklama Koşulları: Kuru yerde ve güneş ışığından uzakta muhafaza edilir. Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 3 yıldır.
Spesifik özelliği : Puffy Love Köpek Şampuanı kedi ve köpeklerin cilt pH'ı düşünülerek geliştirilmiştir.
Özel koku teknolojisi kullanılan parfümü ile kötü kokuları yok eder, patili dostunuzun harika kokmasını sağlar.
Kolay köpüren formülü ile tüyleri derinlemesine temizler ve kolay durulanır, kalıntı bırakmaz. Köpeğinizin tüyleri yumuşacık olur.
Her yaş*, ırk ve tüy tipli köpek ve kediler için uygundur.
*6 haftadan küçük yavru köpeklerin yıkanması tavsiye edilmemektedir.
Doğal yağlar içerir.
Özel koku teknolojisiyle kötü kokuları yok eder.
Paraben, silikon ve renklendirici içermez.
Stok Kodu 151-1899
Barkod 8683130001899
EAN 8683130001899
KDV %20
Kategoriler Şampuanlar ve Parfümler
Markalar Puffy Love
Etiketler Puffy Love Köpek Şampuanı 370ml
Kullanım Durumu Yeni

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap