×
Ürünler Sepete Eklendi
499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz

NUNBELL CATNIP 150ml

150,00 TL
Havale : 142,50TL (%5 havale indirimi)

499₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Kampanyalar (1)

Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %5 İndirim
Kediler için Catnip ( Kedi Nanesi) 150 ml
Kedi nanesinin kedinizin modunu yükseltici bir etkisi vardır. Kedinizde oldukça sıradışı etkiler gösterebilir; kedinizin daha sokulgan ya da özellikle sevecen davranmaya başlaması mümkündür. Ayrıca yuvarlanabilir, kedi nanesi kaynağına patisiyle vurabilir ya da yüzünü sürebilir. Veya etrafta sıçrayabilir ve görünmeyen avı kovalarmış gibi odadan odaya koşturan, oyuncu bir kediye dönüşebilir.

Bazı kediler, yalnızca çok fazla rahatlayıp gevşeyecek ve gözleri dalacaktır. Bu davranış tümüyle bol miktarda miyavlama ya da hırlamayla kendini gösterebilir. Kedi nanesinin etkileri kısa sürelidir ve çoğunlukla 5 ila 15 dakika sürmektedir. Bunun ardından, kedi tekrar kedi nanesi etkilerini göstermeden önce birkaç saat geçecektir.

Kedime niçin Catnip - kedi nanesi vereyim?

Kediniz ona kedi nanesi vermenizden hoşlanacağı için, kedi nanesi, eğitim sırasında kullanacağınız ya da kedinizi tırmalama ağacı kullanmaya veya kendi yatağında uyumaya teşvik etmek için kullanacağınız büyük bir ödül haline gelmektedir.
Ayrıca kedinizi egzersiz yapmaya teşvik etmek için iyi bir yol sağlayabilmekte ve hatta kedinizin rahatlayarak gevşemesine yardımcı olabilmektedir. Amacı ne olursa olsun, catnip-kedi otunun kullanımı harika bir eğlencedir!


Catnip - Kedi nanesini kedime nasıl vermeliyim ?

Kedi nanesi ürünleri çeşitli formlarda sunulmaktadır. Yere veya bir oyuncağın üzerine serpebileceğiniz toz haline getirilmiş kedi nanesi ya da kedi nanesi ampulleri satın alabilirsiniz. Bazı oyuncaklar kedi nanesi kokulu olarak sunulmakta ya da
bunların içinde kedi nanesi bulunmaktadır. Kedi nanesini yağ ya da yağ spreyi şeklinde de alabilir ve bir oyuncağa veya yatağa kedi nanesi kokusu vermek için kullanabilirsiniz. Kediler çok küçük miktarlarda kullandığınızda dahi kedi nanesine
tepki verecektir; dolayısıyla çok fazla kullanmanız gerekli değildir.

Kedim, Catnip - kedi nanesine yanıt vermemiş gibi görünüyor

Kedilerin yaklaşık olarak %30'u, kedi nanesine gözle görülebilen bir yanıt vermemektedir. Kedi nanesinden etkilenmenin kalıtsal olarak aktarılan bir özellik olduğu açıktır. Basitçe açıklamak gerekirse, pek çok kedide, kedi nanesinden etkilenmelerini sağlayan reseptörler yoktur.
Oyuncu yapılarına karşın, yavru kediler genellikle ilk altı ay geçinceye kadar kedi nanesine tepki vermemektedir.
Ayrıca kedilerin yaşlandıkça kedi nanesine olan ilgilerini kaybettiğini de fark edebilirsiniz.

Catnip - Kedi nanesinin kedimi agresifleştirdiği görülüyor

Bazı kediler, özellikle de erkek kediler, kedi nanesi verdiğinizde saldırganlaşacaktır. Bunun nedeni muhtemelen kedi nanesinin çiftleşme davranışıyla bağlantılı olmasıdır. Kedinizde bu durum gerçekleşirse, kedi nanesi vermeyi bırakın.

Hanımeli ya da kediotu gibi bir alternatif düşünebilirsiniz. Veteriner hekiminizle konuşun; o, kedi nanesinin evcil hayvanınız için doğru olup olmadığını söyleyebilecek ya da başka alternatifler önerebilecektir.

Kedi nanesi, nane familyasından mevsimlik bir bitkidir. Kökeni Kuzey Afrika ve Akdeniz olmakla birlikte, günümüzde Avrupa ve Kuzey Amerika'da yaygın olarak yetişmektedir. Kedi nanesi adı verilirken esin kaynağı oluşturan faktör, kuşkusuz kedilerin bu bitkinin lezzetini iyi bilmesidir.
Stok Kodu 520-6044
Barkod 6927052060445
EAN 6927052060445
KDV %20
Kategoriler Kedi Otları & Spreyler
Markalar
Etiketler NUNBELL CATNIP 150ml
Kullanım Durumu Yeni

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap