×
Ürünler Sepete Eklendi
499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz

ROYAL CANIN BRİTİSH SHORTHAİR KİTTEN 2K

915,00 TL
Havale : 869,25TL (%5 havale indirimi)

499₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Kampanyalar (1)

Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %5 İndirim

Royal Canin Feline Kitten British Shorthair Yavru Kedi Maması 2 Kg
British Shorthair Kitten, gelişmekte olan sindirim sistemi için yüksek oranda sindirilebilir proteinler ve prebiyotiklerle formüle edilmiştir ve içerdiği antioksidan kompleksi ve diğer besin öğeleri yavru kedinin gelişmekte olan bağışıklık sistemini destekler.
4 ila 12 aylık British Shorthair ırkı yavru kedilere yöneliktir.

* Boyutu ve dokusu özel olarak adapte edilmiş ay biçimli mama tanesi
* Kasları, kemikleri ve tüyleri destekler
* Yavru kedinin doğal bağışıklık sisteminin gelişimini destekler
* Sindirim sağlığını destekler

British Shorthair ırkı yavru kedinizin büyüme dönemi değişim ve yeni keşifler zamanıdır. Bu ırkın tipik, güçlü, kaslı vücut yapısını geliştirmek için yavru kedinizin doğru beslenme desteğine ihtiyacı vardır.

ROYAL CANIN British Shorthair Kitten mamaları, yavru kedinizin özel beslenme ihtiyaçları dikkate alınarak formüle edilmiştir ve kedinizin yetişkinlik yıllarında sağlıklı olmasının yolunu açacak hayata en iyi başlangıcı sağlar.

Yavru kedinizin bağışıklık sistemi hala gelişirken, diyetinin yanı sıra biraz da desteğe ihtiyacı vardır. Bu mamadaki patentli antioksidan kompleksi, son derece gerekli E vitaminini de içerir ve yavru kedinizin doğal bağışıklık sistemini destekler.

Yavru kedinizin sindirim sistemi 12 aylık olana kadar tam olgunlaşmadığından, yüksek kaliteli protein içeren mamaları tercih etmek, kedinizin sindirim sağlığı için önemlidir. Bu nedenle bu mama, özellikle yüksek oranda sindirilebilir olduğu bilinen bir protein formu olan Sindirimi Yüksek Proteinler (veya L.I.P) içerir. Aynı zamanda bağırsak florasında iyi bir denge oluşumunu destekleyen prebiyotikleri de içerir.

Her kedinin farklı tercihlerine hitap etmek için ROYAL CANIN British Shorthair Kitten, lezzetli sos içinde yaş mama olarak da mevcuttur.
Karıştırarak besleme uygularken, kedinizin uygun miktarda yaş ve kuru mama alıp maksimum faydayı elde ettiğinden emin olmak için besleme kılavuzumuzu uygulayın.

Yararları :
Özel British Shorthair çenesi
Özel olarak tasarlanmış ay şeklindeki bu mama, yavru British Shorthair ırkı kedilerin rahatça kavraması için büyüklük ve yapı yönünden uyarlanmıştır.
Bu özel mama ağız hijyenini desteklemeye yardımcı olmak için çiğnemeye teşvik eder.

Sindirim sistemi sağlığı
Bağırsak florasındaki dengeyi desteklemeye yardımcı olmak için yüksek derecede sindirilebilir protein (L.I.P.*) ve prebiyotikler.
*Çok yüksek sindirilebilirliği nedeniyle seçilmiş protein.

L.I.P.
Sindirilebilirliği %90’ın üzerinde olan seçilmiş protein.
Sağlıklı bir büyüme için sağlıklı kas ve kemik gelişimini desteklemeye yardımcı olmak üzere uyarlanmış protein içeriği ve özel olarak dengelenmiş vitaminler ve mineraller içerir. Sağlıklı yağ metabolizmasında rol oynayan L-karnitin ile zenginleştirilmiştir.

Kas ve kemik büyümesi
Sağlıklı bir büyüme için sağlıklı kas ve kemik gelişimini desteklemeye yardımcı olmak üzere uyarlanmış protein içeriği ve özel olarak dengelenmiş vitaminler ve mineraller içerir. Sağlıklı yağ metabolizmasında rol oynayan L-karnitin ile zenginleştirilmiştir.

Bağışıklık sistemi desteği
E vitamini de içeren patentli bir antioksidan kompleksi* yavru kedinin doğal savunmasını desteklemeye yardımcı olur.
*Fransa, patent N° EP1146870.

Bileşim: Kurutulmuş kümes hayvanı proteini, pirinç, bitkisel protein izolatı*, hayvansal yağlar, mısır, buğday unu, hidrolize hayvansal proteinler, mısır gluteni, pancar küspesi, bitkisel lifler, balık yağı, mineraller, soya yağı, mayalar ve ilgili kısımlar, frukto-oligo-sakkaridler, fisilyum kabukları ve tohumları (%0,5), hidrolize maya (manno-oligo-sakkaridlerin kaynağı), hodan yağı, kadife çiçeği ekstraktı (lutein kaynağı), hidrolize kabuklular (glukozamin kaynağı), hidrolize kıkırdak (kondroitin kaynağı). *L.I.P.: çok yüksek sindirilebilirliği nedeniyle seçilmiş protein.

Yavru kedinin yaşı 2 - 3 ay 4 - 6 ay 7 - 9 ay 10 - 12 ay
Yavru kedinin kilosu 0,8 kg - 2,1 kg 1,8 kg - 3,9 kg 2,4 kg - 5 kg 2,9 kg - 5 kg
Sadece kuru 40 - 70 g 55 - 77 g 53 - 67 g 44 - 58 g
Karışık beslenme 16 - 45 g + 1/2 poşet 34 - 56 g + 1 poşet 32 - 45 g + 1 poşet 23 - 37 g + 1 poşet

Stok Kodu ERP-RC6533
Barkod 3182550816533
EAN 3182550816533
KDV %20
Kategoriler Yavru Kedi Maması
Markalar
Etiketler ROYAL CANIN BRİTİSH SHORTHAİR KİTTEN 2K
Kullanım Durumu Yeni

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap